top of page

OM OSS

Beläget i Stockholm, i en lokal i Slakthusområdet, har Farmy en hydroponisk odling. Idag försörjer vi flera restauranger och grossister med färska, goda grödor. Det tar oss ett steg närmre en hållbar livsstil.

Genom att kombinera vår passion för mat, miljö och teknik är vår hydroponiska odling lösningen för alla tre. Vi vill vara med och bidra som en drivkraft för förändring inom livsmedelsproduktionen genom att erbjuda våra grödor från restauranger till en bredare kundkrets. Vi vill förmedla nya perspektiv på betydelsen av hållbara livsmedel. Genom att använda våra egenutvecklade teknologier strävar vi på sikt efter att utöka vår räckvidd från restaurangvärlden till att omfatta matborden över hela landet.

 

Den hydroponiska odlingen är framtidens sätt att odla på. Det odlas nära kunderna, är platseffektivt, utan skadedjur och bekämpningsmedel och med betydligt mindre vatten. Transporterna blir kortare och du får godare, mer näringsrik och miljövänligare alternativ att äta! Vi vill inspirera andra att omfamna hydroponisk odling för att möta de globala utmaningarna inom matförsörjning och hållbarhet.

IMG_0331.tiff
bottom of page